Erepenning voor Rico, Sticks en Typhoon uitgereikt tijdens optreden in Hedon

geplaatst op -

Een grote verrassing gisteravond tijdens de tweede uitverkochte avond op rij van Rico & Sticks in Hedon. Niet alleen boezemvriend Typhoon kwam het podium op maar ook uittredend burgemeester Henk Jan Meijer. De drie rappers kregen van de burgemeester de Zwolse Erepenning en worden op deze manier bedankt voor hun verdienste als muzikale ambassadeurs van Zwolle.

In zijn dankwoord roemde Meijer de maatschappelijke betrokkenheid van de rappers en de grote verdienste die ze met hun muziek hebben bijgedragen aan de stad Zwolle. 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...