Voorrondes Zwolle Gaat Vreemd door kroegen in Zwolle!

geplaatst op -

 

De bandjes zijn gevormd en er wordt al ruim een maand gerepeteerd! Op zaterdag 26 januari zetten 9 bands hun vreemdste pet op tijdens de voorronde van Zwolle Gaat Vreemd! De bands, die nog nooit eerder met elkaar hebben opgetreden, gaan de strijd aan en spelen de meest uiteenlopende Classics in een nieuw jasje! In verschillende cafés in de Zwolse binnenstad laten de muzikanten horen welke nummers zij in een nieuw jasje hebben gestoken. Welke drie bands mogen door naar de grote finale op donderdag 21 februari in Hedon Zwolle? Toegang is gratis.
 
Volledige programma
20.00u De Cheaters (band 2) in Het Vliegende Paard
20.30u The Jackets (band 7) in The Livingroom Zwolle
21.00u Smoothie Criminals (band 3) in Cafe Koos
21.30u 4 a While (band 4) in Jacks Music Bar
22.00u The Strangers (band 1) in Het Vliegende Paard
22.30u One Night Band (band 5/6) in Jacks Music Bar
23.00u Mashed Up (band 8) in The Livingroom
23.30u FRAMED (band 9) in Café Koos
 
 
00.30u AFTERPARTY + bekendmaking finalisten in The Livingroom
 
Beoordeling
De voorrondes worden beoordeeld door een team van profs in de muziekindustrie. De driekoppige jury bestaat uit frontman van de PACESHIFTERS Seb Dokman, (contra)bassist/ (co)producer van Typhoon Sebas van Olst en Jorden van Amstel, eigenaar van Jacks Music Bar!
 
Over Zwolle Gaat (Heel) Vreemd
Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) en poppodium Hedon slaan de handen ineen voor een nieuwe editie van ‘Zwolle Gaat (Heel) Vreemd’, een bandwedstrijd waarin bands en muzikanten in een nieuwe gelegenheidsformatie covers ten gehore brengen.


Deze wedstrijd is een samenwerking tussen de HESZ en Hedon. Check het Facebook event voor de laatste updates via http://bit.ly/HeelVreemdZwolle!


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...