Deze ESNS-acts staan binnenkort in Hedon

Afgelopen weekend was Hedon aanwezig bij hét showcasefestival voor binnen- en buitenland: Eurosonic Noorderslag in Groningen. Eurosonic Noorderslag erkent zich als het grootste festival van Europa waarbij jaarlijks zo’n 250 veelbelovende artiesten zich presenteren voor een nieuw publiek door de hele stad. Hier zagen we o.a. een aantal vette acts die ook bij Hedon op het programma staan:

FÄIS (VR 8 FEB - KLEINE ZAAL)

De Rotterdamse zanger, songwriter en pianist die als twintiger al een stapel platina awards en records op zak heeft kennen we van debuutsingle Hey die hij met jeugdvriend Afrojack uitbracht.

Met hitnoteringen door heel Europa, ruim 100 miljoen streams op Spotify, 150 miljoen views op Youtube en acht platina platen gooit Fais het tijdens zijn aankomende tour over een andere boeg. Fais gaart terug naar de kern en staat op vrijdag 8 februari met een akoestische set in de Kleine Zaal.

Ares - UITVERKOCHT (VR 15 FEB – KLEINE ZAAL)

De Oosterhoutse rapper, producer én zanger Ares stond al vroeg in de spotlights: op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit, en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes. Sinds 2017 is hij onafhankelijk artiest en kiest hij ervoor te experimenteren met allerlei sounds en effecten. Op Noorderslag wist hij met zijn aanstekelijke enthousiasme zijn loyale fan-base toe te spreken op een manier zoals alleen hij dat kan, gevolgd tot een fijne moshpit. Lekker bezig, Arie.

Nona (VR 22 FEB - KLEINE ZAAL)

Nona is een jonge twintiger, met de stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul, en vooral hartverwarmend. De zangeres leerde op de Herman Brood Academie de oudere Engelse bluesgitarist Steve kennen. De rock die ze thuis mee kreeg, de blues van Steve, en hiphop-liefde van haarzelf: al die invloeden vloeiden samen in haar muziek! Wie Nona is? Check het op 22 februari in de Kleine Zaal!

Son Mieux (DO 21 MRT – KLEINE ZAAL)

3FM Megahit en NPO Radio 2 Topsong: Everyday van Son Mieux was de afgelopen tijd niet van de radio af te branden. Son Mieux (Camiel Meiresonne), ooit frontman van frontman of All Missing Pieces, en solo als popartiest nog harder op weg. Na het succes van eerste EP Vice Versa komt hij in februari 2019 met de debuutplaat. Na Noorderslag staat hij op donderdag 21 maart in de Kleine Zaal!

Rondé (ZA 18 MEI – GROTE ZAAL)

Rondé is terug van weggeweest! In de vier jaar van hun bestaan hebben ze zich ontwikkeld tot een wolfpack. Met hits als Run, We Are One en 3FM Megahit Calling van het laatste album zijn ze klaar om de draad weer op te pakken en dat bewezen ze wederom in de Grote Zaal van De Oosterpoort op Noorderslag!

Fata Boom (DO 30 MEI – KLEINE ZAAL)

De naam Fata Boom verdient het om in kapitalen geschreven te worden. Het trio is shockerend, weird en explosief en staat garant voor een onweerstaanbare trippy liveshow. Na een verpletterende show in De Oosterpoort op Noorderslag, is het tijd om de clubszalen in te duiken. Op donderdag 30 mei staan zij in de Kleine Zaal!