These Go To Eleven Festival krijgt vervolg in Hedon

Na de succesvolle eerste editie van het These Go To Eleven Festival vorig jaar, kon het ook niet anders dan dat het festival met een voorliefde voor het stevigere gitaarwerk in 2019 opnieuw haar opwachting maakt. Met programma in beide zalen van Hedon, no bullshit food en een line-up, hoewel verre van compleet, die ons als liefhebber van garage- en alternative bands nu al laat watertanden, belooft These Go To Eleven Festival een traditie te worden waar we wel aan kunnen wennen. Lonely The Brave (UK), Tusky, Sons (BE), Mark Lada's Golden Arches en Money & The Man zijn alvast bevestigd.

Een van de veelbelovende acts dit jaar is het Britse Lonely The Brave. De band met een stadion rock sound, in de muzikale lijn van Biffy Clyro, scoorde bescheiden hits met Trick Of The Light en Backroads en trad op op de grootste festivals, van Lowlands en Pinkpop tot Pukkelpop en Rock Werchter. In 2018 moesten ze afscheid nemen van hun zanger David Jackes en vonden ze vervanging in de vorm van Jack Bennett. “Ik kijk erg uit naar deze show. Dit wordt de eerste Nederlandse show in deze samenstelling”, aldus Seb Dokman, Paceshifters-frontman en drijvende kracht achter het festival.

Verder wordt er naast een uitgebreide line-up van alternative en garage bands in beide zalen van Hedon in stijl aan een bijpassende catering gedacht. Het concert vindt plaats op zaterdag 20 april. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.