Edison Pop artiesten in Hedon

geplaatst op -

Gisteren werden de Edison Popprijzen uitgereikt tijdens het besloten evenement in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam. De Edison is de oudste muziekprijs in Nederland en is te vergelijken met de Amerikaanse Grammy Award. Ilse DeLange is er vandoor met de Oevreprijs en ook diverse Hedon-acts vielen in de prijzen!

Douwe Bob - Pop
De jury prijsde zijn muzikale prestaties in zijn laatste album The Shape I’m In met een Edison in de categorie Pop. “Soms melancholisch met een boodschap in pure akoestische vorm, vaak potent en verfrissend met vele te ontdekken lagen, geïnspireerd door de groteske sound van de jaren ‘80. Wederom een meesterwerk.” Douwe Bob staat op zaterdag 16 maart in Hedon, deze show is inmiddels uitverkocht.

Frenna - Hiphop
“Frenna kwam, zag en overwon in 2019. Wie luistert naar Francis hoort hoe een populaire jongen zijn kwetsbare kant toont: in zijn eigen taal en zonder aan dansbaarheid in te leveren. Het album Francis is het beste dat hij tot nu toe maakte, zowel voor liefhebbers van kwaliteits-R&B als hardcore Nederhoppers: “Ze pompen Frenna door de hoedenplank”.”

A.s. vrijdag staat Frenna tijdens een nieuwe editie van Turn-Up in de Grote Zaal van Hedon! Klik hier voor meer informatie en tickets.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...