Tweede editie van Classsh brengt het Brahms-effect naar Zwolle

geplaatst op -

Na de succesvolle eerste editie van Classsh brengt Orkest van het Oosten samen met de Zwolse Theaters en Hedon dit jaar een nieuwe editie van Classsh naar Theater de Spiegel in Zwolle. Op vrijdag 15 maart staat de Vierde Symfonie van Brahms op het programma samen met muziek van Paul van ’t Veer en Henk Kanning als host die het gesprek met dirigent Frans Aert Burghgraef aangaat en de geheimen van dit klassieke stuk verder zal ontrafelen.

Classsh gooit alle gebruiken van een klassiek concert overboord, behalve de inhoud. Het Orkest van het Oosten wordt in een geheel nieuwe setting gedipt. Het concept bestaat altijd uit dezelfde ingrediënten: symfonieorkest, dirigent, symfonisch muziekwerk, concertzaal en dj/host. Klassieke muziek volgens de gewoontes van een popconcert. Dit jaar worden er nieuwe elementen toegevoegd, of bestaande concepten verder uitgewerkt en worden alle visuals in deze tour verzorgt door VJ Sjan Top van Tweelicht. Daarnaast brengt de Vierde Symfonie van Brahms weer een totaal nieuwe Classsh-beleving ten opzichte van de vorige editie. 

Tickets zijn te koop via Zwolse Theaters.


Gepubliceerd op:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...