Optreden Dries Roelvink in Hedon afgelast

geplaatst op -

De geplande clubtour van zanger Dries Roelvink die medio april zou beginnen in Purmerend, is uitgesteld tot later dit jaar. Heb je via onze website een kaartje voor het optreden van Dries Roelvink dan krijg je uiteraard je geld terug! Wij regelen dit helemaal voor je. Heb je een ticket gekocht bij Plato dan kan je deze daar inleveren. 

Door de overvolle agenda van Dries en de werkzaamheden ten behoeve van de nieuwe TV serie “ De Roelvinkjes passen op de winkel “die aanzienlijk meer opnamedagen in beslag gaan nemen dan aanvankelijk gepland, is besloten de tour in het land later te laten plaatsvinden. 

Dries Roelvink: “een clubtour door het land met een live band van 7 personen , en 7 personen achter de schermen, vergt veel tijd welke ik op dit moment niet heb. Zeker omdat het mijn eerste tour is wil ik kwaliteit brengen. Ik moet mij daarop voor de volle 100% concentreren en dat kan ik gezien mijn drukke agenda niet garanderen."

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...