Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal?

geplaatst op -

Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Zo niet, snel doen! Op het Hedon-kanaal zie je naast een All Access blik achter de schermen ook wekelijks nieuwe sessies en andere content. Nieuw op ons kanaal zijn o.a. sessies met Son Mieux, Nona en K’s Choice.

En het blijft niet bij alleen sessie! Onder de titel Hedon All Acces krijg je een unieke blik achter de schermen. Niet alleen van Hedon, zo gaf Delain een paar weken geleden nog een optreden in Hedon en mochten wij bij hun achter de schermen kijken tijdens de opnames van hun nieuwe videoclip.  

Hedon Sessies: Son Mieux - Hiding

Hedon All Access: Delain

 

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...