Zwols Songwriters Gilde geeft songwriters een volledige band

geplaatst op -

 

 

Op 27 maart organiseert het Zwols Songwriters Gilde 'Your Song With a Band': een samenwerking tussen Artez en het Hedon Productiehuis. Singer-songwriters die normaal gesproken hun songs solo spelen, krijgen nu de kans om hun liedjes met een band van Artez samen te spelen. 


Verschillende bands van het conservatorium Artez zijn met het materiaal van de songwriters aan de slag gegaan en onder leiding van Esther Groenenberg, gitarist Henk van Benthem en songwriter Okke Punt worden de kersverse versies van deze liedjes gespeeld in de Kleine Zaal van Hedon.

Vanuit het Zwols Songwriters Gilde worden regelmatig songwritersavonden georganiseerd waarbij een aansprekende hoofdgast optreedt en daarnaast nieuw talent een kans krijgt om zich te presenteren. Ook zal er regelmatig in informele setting een open podium plaatsvinden waar songwriters elkaar ontmoeten en bijvoorbeeld nieuwe liedjes voor elkaar en publiek kunnen uitproberen.

Meer informatie over deze speciale avond via deze link. De toegang is volledig gratis! 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...