Voorronde Kunstbende Overijssel in Hedon

geplaatst op -

Jong Overijssels talent staat in de spotlight tijdens de 29e editie van Kunstbende. Op 30 maart 2019 is de Voorronde van Kunstbende Overijssel in Hedon Zwolle, en het belooft weer een groots spektakel te worden! In de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater, performen ruim 300 jongeren van 13 t/m 18 jaar hun zelfbedachte en zelfgemaakte act waar ze wekenlang met bloed, zweet en tranen op hebben gezwoegd!

Het evenement is gratis toegankelijke en opent om 12.30 uur met de Landelijk Kunstbende winnaars uit de categorie Muziek, Micah & Julia. Dit duo zal hun winnende nummer Hometown spelen. Naast dat Kunstbende al een te gekke ervaring is om mee te doen, kun je ook prijzen winnen. Een professionele jury bepaalt per categorie wie er met die felbegeerde 'Spotlight' naar huis gaat en een plek weet te veroveren in de landelijke finale in Amsterdam.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...