Hedon Beurs bands QUINN en Scott & Young opgenomen in Popronde selectie

geplaatst op -

De Popronde heeft afgelopen week haar volledige selectie voor de editie van 2019 bekendgemaakt. Tussen de bands zitten de Zwolse acts Scott & Young en QUINN die momenteel met een beurs ondersteuning krijgen van Hedon. De selectie werd gedaan door een commissie van circa honderdvijftig muziekprofessionals. In Zwolle komt de Popronde op vrijdag 1 november en is gratis toegankelijk.

Uit de bijna duizend inschrijvingen zijn 146 bands en artiesten gekozen die zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. Ook de regio Zwolle is dit jaar mooi vertegenwoordigd, zo zijn. Hedon Beurs bands QUINN en Scott & Young zijn geselecteerd om mee te touren door het hele land.

Eerder al stonden populaire bands als Kensington, My Baby, Haevn, Rondé en de Staat op het podium van de Popronde, voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Popronde vindt dit jaar plaats in 41 steden in de periode van 12 september t/m 30 november. 

 

 

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...