Let op: aangepaste aanvangstijden bij The Bruceband

geplaatst op -

In verband met de lengte van het optreden van The Bruceband zijn de aanvangstijden bij het optreden van The Bruceband aanstaande vrijdag 10 mei in Hedon aangepast. De deur van Hedon gaat om 19:00 open. Het optreden van The Bruceband start om 20:15.

 

 

The Bruceband bestaat al ruim 15 jaar en heeft door de jaren heen vele podia en festivals aangedaan. Net als bij de Boss zijn monstershows van ruim drie uur de norm. Bij de laatste clubtour waren shows van liefst 3 uur en 40 minuten geen uitzondering. Met een repertoire van ca. 150 Springsteen-songs worden verzoekjes vrijwel altijd gehonoreerd en is geen show hetzelfde. Via http://bit.ly/BruceBand zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...