Breakbaar geannuleerd

geplaatst op -

Helaas hebben we wegens onvoorziene omstandigheden in samenspraak met de organisatie de editie van Breakbaar van Zaterdag 25 mei moeten annuleren. Ons excuus voor het ongemak.

Terugbetaling tickets

Reeds gekochte tickets kunnen worden teruggebracht naar het voorverkoopadres. Heb je een kaartje gekocht aan de kassa van Hedon stuur dan even een mailtje naar info@hedon-zwolle.nl. Heb je online een ticket besteld dan hoef je niets te doen. Het bedrag wordt automatisch teruggestort op het rekeningnummer waar je ook mee betaald hebt.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...