These Go To Eleven zoekt nieuwe bands

geplaatst op -

Speel je in een band en heb je de ambitie om een stap verder te komen? Wacht dan niet langer en meld je aan voor het begeleidingstraject van These Go To Eleven. Seb Dokman van These Go To Eleven en uiteraard Paceshifters is weer op zoek naar nieuwe bands die hij gaat begeleiden in een coachingstraject! 

Een aantal keer per jaar selecteert Seb Dokman een band met potentie om vervolgens diverse aspecten, van repertoire tot podiumpresentatie en van image tot netwerk, te professionaliseren. Samen met de band stelt Dokman doelstellingen op voor het drie maanden traject om daar vervolgens samen met de artiesten mee aan de slag te gaan.

Een belangrijk onderdeel van het coachingstraject zal de vertaalslag naar het podium zijn. Vanuit These Go To Eleven host Seb Dokman de gelijknamige avond in Hedon waarin bands uit het genre spelen en wat uiteindelijk een einddoel moet zijn voor de geselecteerde bands. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit traject wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. 

Klik hier voor het aanmeldingsformulier


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...