Bazart en Tourist LeMC op eerste editie Voor Al Wat Ik Bemin in Hedon

geplaatst op -

Op zondag 24 november is Hedon het decor van het nieuwe festival Voor Al Wat Ik Bemin. Het muziekfestival richt zich op de voorliefde voor de Nederlandse taal en de muziek en poëzie die hieruit voortgekomen is. Grote namen als de Vlaamse acts Bazaren Tourist LeMC en de Utrechtse Aafke Romeijn maken hun opwachting in Zwolle. De kaartverkoop voor het optreden start zaterdag 22 juni om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Tijdens het festival in Hedon krijg je een ultieme liefdesverklaring van een nieuwe generatie artiesten aan de Nederlandse taal. Van actuele muziek tot poëtische kunst. Bazart bevindt zich in Vlaamse sferen en doet menig gevoelig hart sneller kloppen met hun gevoelige pop en romantische teksten. Tourist LeMC weet met zijn teksten in het platte Antwerps en in zijn stijl gekenmerkt door invloeden uit de reggae, kleinkunst en folk mensen te raken. Aafke Romeijn is dankzij haar nieuwe album ‘M’ vol frisse muziek en literaire teksten iemand waar we niet aan voorbij mogen gaan.

Naast deze artiesten zet Hedon deze dag de deuren ook open voor de talentvolle Vlamingen Brihang en Eva van Manen. Compleet met band speelt Freez een show in zijn thuisstad en heeft Voor Al Wat Ik Bemin een uitgebreid randprogramma inclusief Instagramdichters @tanteagaath, @eventjeseefje en @hartkamers die zullen exposeren tijdens een gedichtenexpositie. Ook het Zwols Songwriters Gilde en Kunstbende zullen deze dag niet ontbreken.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...