Bruisconcert met grote namen op Grote Kerkplein

geplaatst op -

Dinsdagavond 27 augustus vindt het jaarlijkse Bruisconcert plaats op het Grote Kerkplein van Zwolle. Dit jaar zullen bekendste artiesten als Suzan & Freek, Snelle en DareDevils komen optreden. Het evenement is onderdeel van de HBO Bruisweek, de introductieperiode voor de studenten in Zwolle, maar is ook vrij toegankelijk voor de hele stad.

TIJDSCHEMA
19:30 - 20:30 Suzan & Freek
21:00 - 21:30 Snelle
22:00 - 22:45 DareDevils

De avond start met Suzan & Freek die we kennen we van de bekroonde hitsingle Als het avond is en hun talloze succesvolle covers op YouTube. Eerder dit jaar gaven zij al een uitverkochte show weg Poppodium Hedon. Daarna treed Snelle op. Deze rapper won dit jaar nog een platinaplaat voor zijn single Scars. De avond wordt afgesloten met coverband de DareDevils die een aaneenschakeling van grote klassiekers en hits ten gehore brengt.

Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek. De HBO Bruisweek is dé kick-off van de studententijd in Zwolle waarbij studenten een eerste kennismaking met de stad zullen aangaan. De Bruisweek vindt plaats van maandag 26 augustus t/m woensdag 28 augustus. De MBO Bruisdag vindt plaats op woensdag 4 september.

Meer informatie over dit gratis concert vind je hier!

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...