Nieuwe aflevering Hedon Sessies met Micah & Julia

geplaatst op -

Nieuw op ons YouTube kanaal is de sessie met Hedon Beurs bands Micah & Julia. De band vertrekt 8 juli naar Nashville om daar met Femke Weidema verder te werken aan hun carriere.

Voor de band daadwerkelijk in het vliegtuig stapt werd er nog tijd gevonden om onderstaande sessie op te nemen in de Hemminkzaal van Odeon. Een prachtige plek waar de muziek van Micah & Julia volledig tot zijn recht komt.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...