Vrijwilligers Bruisweken gezocht!

geplaatst op -

De HBO Bruisweken is dé introductieperiode voor studerend Zwolle. Het driedaagse HBO programma vindt dit jaar plaats van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus. Daarnaast is er een MBO Bruisdag op woensdag 6 september. Binnen de Bruisweken zijn zo'n 150 vrijwilligers actief op tal van vlakken. De vrijwilligers bepalen het gezicht en de sfeer van De Bruisweken. Elk jaar zijn wij op zoek naar nieuwe superhelden met een blauw hart om ons team te versterken.

Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om de studenten een fantastische introductietijd te laten beleven. Of het nu gaat om het opbouwen van de verschillende locaties, het tappen van een biertje, het opvangen van artiesten of het uitvoeren van programma onderdelen; vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen. Wil jij werkervaring opdoen in de evenementenbranche? Jezelf ontwikkelen in teamverband, een netwerk opbouwen en binnen een jonge organisatie eigen verantwoordelijkheid dragen? Bij de Bruisweken, dé introductie voor studerend Zwolle, krijg je deze kans!

Schrijf je nu in via: Bruisweken vrijwilligers


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...