SHOW JE TALENTEN TIJDENS KUNSTBENDE!

Creatieve jongeren uit Overijssel in de spotlight tijdens de 30e editie van Kunstbende! Op zaterdag 4 april 2020 is de Voorronde van Kunstbende Overijssel in Hedon Zwolle, en het belooft weer een groots spektakel te worden! In de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater, performen ruim 300 jongeren van 13 t/m 18 jaar hun zelfbedachte en zelfgemaakte act waar ze wekenlang met bloed, zweet en tranen op hebben gezwoegd!
  • Foto: Christein van Hoffen

Naast dat Kunstbende al een te gekke ervaring is om mee te doen en je kunst een keer op een podium te laten zien, krijg je feedback van professionals, ontmoet je andere deelnemers en wie weet win jij wel een prijs of coachingstraject op maat! Win je de eerste prijs? Dan ga je naar het landelijke Festival van Kunstbende om het op te nemen tegen de winnaars van alle regio’s. Ben jij die persoon die straks op de What's Happening Area op Lowlands staat?! 

Wil je meedoen met workshops? Check dan de agenda! Wil je meedoen met deze te gekke voorronde? Geef je dan op vóór 15 maart 2020 via deze link!