Vacature: Producievoorbereider

geplaatst op -

Voor Hedon zijn wij op zoek naar een

Productievoorbereider (m/v)

voor 32 -36 uur per week

Over Hedon

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Hedon beschikt o.a. over twee fantastische zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Hedon heeft met ruim 400 producties per jaar, georganiseerd door een van de afdelingen binnen Hedon (Programmering, Buro Ruis, Educatie, Productiehuis, BUZ) een grote diversiteit aan activiteiten in huis. Daarnaast programmeert Hedon ook buiten de deur en zijn we partner in veel uiteenlopende culturele activiteiten in en om Zwolle, van Stadsfestival tot Concert bij de Buren. Met ruim 100.000 bezoekers per jaar en bijna dagelijks activiteiten is er altijd wat te beleven in en om Hedon.

Wat ga je doen?

Jij bent degene die, zodra er een productie bevestigd is, aan het werk gaat. Je bent de verbindende factor tussen alle afdelingen binnen Hedon en de optredend artiest. Jij zorgt ervoor dat zowel de technische als hospitality wensen en eisen in beeld zijn en vertaald worden naar de afdelingen, zodat iedereen exact en op tijd weet wat er waar en wanneer moet gebeuren om een top productie neer te zetten.

Wie ben jij?

Jij bent de oase van rust op wie we kunnen vertrouwen in de soms creatieve chaos om ons heen. Je verbindt collega’s met stipt en proactief handelen. Communicatie is één van je sterkste kanten. Je hebt eerder met het bijltje gehakt en daardoor kennis en ervaring opgedaan op cultureel en muzikaal gebied. Technische en hospitality riders kennen geen geheimen voor je en je weet deze goed te filteren en om te zetten in concrete werkbare info voor je collega’s. Je bereidt en zit de wekelijkse productievergadering voor en legt deze vast in een verslag. Ook treed je met regelmaat op als productieleider op de productie zelf. Je kan snel en accuraat handelen zonder in de stress te schieten en hebt net als ons allemaal een passie voor muziek. Naast reguliere concerten en dansavonden programmeert en produceert Hedon een heel breed scala aan activiteiten. Je bent ondersteunend in het organiseren van eigen producties en in staat om producties uit te denken die niet kant en klaar worden aangeleverd. Je werkt hierin samen met afdelingen binnen en buiten Hedon op het gebied van verhuur, cultuureducatie en talentontwikkeling.

Wie zijn wij?

Wij zijn Hedon, onderdeel van Travers, meer dan een poppodium. Een organisatie waar jouw groei en ontwikkeling belangrijk is. Een organisatie die je kan herkennen aan deze drie kernwaarden:

 • Bron van groei: we zijn ontwikkelingsgericht voor onze gasten, partners en medewerkers.
 • Verbindend: we staan midden in de samenleving en kijken over onze eigen grenzen. We verbinden mensen en organisaties.
 • Onderscheidend: we zijn onafhankelijk, herkenbaar, hier en daar eigen(zinnig) en soms anders in hoe we onze dingen doen.

Onze collega’s herken je aan de volgende kerncompetenties:

 • Initiatief: je signaleert kansen en handelt ernaar
 • Resultaatgericht: je bent resultaat- en doelgericht en grijpt in bij tegenvallende resultaten
 • Samenwerking: je draagt actief bij aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing
 • Sensitief: je bent je bewust van anderen, je omgeving en van jouw eigen invloed hierop

Wat hebben wij te bieden

 • Een mooie baan in een toffe omgeving;
 • Een contract voor de duur van een jaar. We hebben de intentie, met wederzijds goedvinden, dit te verlengen;
 • Hedon valt onder de Cao Sociaal Werk;
 • De functie is voor 32 – 36 uur;
 • De functie is ingeschaald in schaal 7;
 • Start van de functie is in overleg, bij voorkeur per 1 oktober 2019.

Enthousiast?

Ben jij na het lezen enthousiast geworden? En zou je met jouw skills ons team willen komen versterken? Upload dan jouw (originele, authentieke) motivatie en CV voor 1 september 2019.

Solliciteer direct!

In september gaan we alle reacties bekijken, dus zorg dat jouw motivatie voor die tijd bij ons binnen is! De gesprekken zullen plaatsvinden in september 2019.


Vragen?

Heb je nog vragen? Stel deze dan per mail via manager@hedon-zwolle.nl

Voor deze vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...