Bazart, Tourist LeMC, Aafke Romeijn en meer naar Voor Al Wat Ik Bemin

geplaatst op -

Zondag 24 november wordt Hedon omgetoverd tot een indoorfestival. De eerste editie van muziekfestival Voor Al Wat Ik Bemin kent slechts één gemene deler: een voorliefde voor de vaderlandse taal en de muziek en poëzie die hieruit is voortgekomen.

Van intieme optredens tot energieke showcases van Freez en Aafke Romeijn tot een kruisbestuiving aan genres met artiesten uit België zoals Tourist LeMC, Bazart, Brihang en Eva van Manen. Voor Al Wat Ik Bemin kent een divers programma vol talent. Naast muziek kan de bezoeker kijken naar een expositie van Instagram-dichters @tanteagaath, @eventjeseefje en @hartkamers, optredens het Zwolse Songwritersgilde en de Kunstbende. 


Klik hier voor tickets en meer info.


 

 

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...