Extra nachtshow Sons of the East | Tijden eerste show gewijzigd

geplaatst op -

Op veler verzoek is het concert van Sons of the East uitgebreid met een exclusieve nachtshow op 22 november in Hedon Zwolle. Het Australische trio wist met hun enige show in Nederland in rap uit te verkopen!

Dit betekend dat de eerste show zal worden vervroegd naar 19:30 uur. Tickethouders krijgen berichtgeving van deze wijziging in hun mail.

Sons of the East groeide de afgelopen jaren in populariteit met miljoenen streams op Spotify en views op YouTube.  Met hun unieke indie-folk sound en aanstekelijke energie weet de band een groot publiek te trekken. Een aanrader voor de liefhebbers van artiesten als Bear’s Den, Matt Corby of Mumford & Sons.

Meer informatie over show 1 lees je via deze link
Meer informatie over show 2 nachtshow lees je via deze link

Mocht je als tickethouder onverhoopt niet meer kunnen wegens de vervroegde tijdswijziging, stuur dan een email naar tickets@hedon-zwolle.nl vóór 1 oktober. 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...