Stay Home, Stay Safe, Stay Tuned: PACESHIFTERS Live In Concert '17

Onder de noemer Stay Home, Stay Safe, Stay Tuned zenden we vrijdagavond 3 april, op het tijdstip dat normaal gesproken live muziek zou klinken in ons pand, de concertregistratie Paceshifters ‘Live In Concert ‘17’ uit. Het betreft een videoregistratie van de uitverkochte Grote Zaal-show van de Zwolse rockformatie uit 2017. Het concert is vanaf 20:30u te zien op onze Facebook page.

Voor de Paceshifters bestaan er geen compromissen of concessies. Muzikaal niet, maar ook op alle andere fronten niet. Want deze drie nonconformistische rockers gaan voor een lange-termijn-carrière en dat betekent dus vooral trouw blijven aan hun (soms stronteigenwijze) DIY-attitude. Dat bleek al uit de voorgaande albums, waarmee het trio transformeerde van een gretige sympathieke jonge-hondenrockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. Ze toerden in die periode menig autoband naar de vuilnishoop en zegevierden daarbij op talloze festivals. Van bijvoorbeeld Eurosonic, Pinkpop en Zwarte Cross in eigen land tot Exit, Rock for People, Woodstock (Polen), Groezrock en SXSW buiten onze landsgrenzen.

 Inmiddels is het alweer enige tijd opvallend stil rondom de band die normaal gesproken alle schuiven opengooit. Wellicht dat de zelfisolatie nog tot mooie dingen gaat leiden binnenkort? Wie zal het zeggen? Voor nu is de live-stream in ieder geval hetgeen wat het dichtst bij een liveshow in de buurt komt.

Concertbeleving thuis

Om de concertbeleving compleet te maken verloot Hedon een paar exclusieve Hedon bierpullen aan haar trouwste bezoekers. Kans maken op een bij jou thuisbezorgde bierpul kan door een mail te sturen naar pr@hedon-zwolle.nl met daarin je adresgegevens.

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd