HEDON PRESENTEERT: GERRITS TUIN

Vanaf donderdag 27 augustus tot zondag 13 september zal poppodium Hedon in samenwerking met Gerrits Tuin een veelzijdige concertreeks organiseren.

Vanaf donderdag 27 augustus tot zondag 13 september zal poppodium Hedon in samenwerking met Gerrits Tuin een veelzijdige concertreeks organiseren. De optredens zullen plaatsvinden in Gerrits Tuin: een broeikas voor innovatievelingen en sfeervolle buitenlocatie op het terrein van VanWonen. Vrijdag 7 augustus om 17:00 zullen wij de eerste namen voor Hedon Presenteert: Gerrits Tuin bekendmaken! Van woordkunstenaars tot aan Grammy genomineerde artiesten. De kaartverkoop begint ook op vrijdag 7 augustus om 17:00. Blijf op de hoogte via het Facebook event!

Hedon presenteert Gerrits Tuin heeft een uitgebreid programma geschikt voor alle leeftijden die bestaat uit concerten, theater en een kinderprogramma. Het programma is niet alleen in de avonden, in de weekenden kan je ook overdag terecht in Gerrits Tuin. Het terrein is ingericht volledig conform de RIVM richtlijnen en zal er met verschillende tijdvakken worden gewerkt. 

Gerrits Tuin is een plek waar je ideeën tot bloei kunnen komen en is een initiatief van vastgoedontwikkelaar VanWonen. Het bedrijf heeft deze broeiplaats in 2018 cadeau gedaan aan de bewoners van Zwolle en werkt samen met diverse partners als Hedon, De Jonge Honden, Cibap en Koorbazen.

Artwork by StudioWonder