Laatste aflevering online cursus songwriting van Hedon Productiehuis en muzikanten Bertolf Lentink en Esther Groenenberg staat nu online!

Op donderdag 26 november verschijnt op het YouTube kanaal van Hedon Productiehuis de vierde en laatste editie van de gratis vierdelige cursus songwriting. Tijdens de laatste video zal Bertolf Lentink het nummer Penny Lane van The Beatles behandelen. De online cursus is een idee van muzikanten Bertolf Lentink en Esther Groenenberg om muziekliefhebbers en muzikanten ook thuis verdiepend met muziek bezig te laten zijn. Naast de verschillende analyses van liedjes is er ook de beschikking over verdiepende opdrachten.

 “In verband met de maatregelen tegen het Coronavirus was het de laatste periode helaas niet mogelijk om bijeenkomsten te organiseren voor de leden van het Zwols Songwriters Gilde, hierdoor zitten veel muzikanten thuis. Deze tijd geeft wel veel inspiratie om muziek te maken en zorgt misschien ook wel voor extra tijd om verdiepend bezig te zijn.” aldus Esther Groenenberg van het Zwols Songwriters Gilde en Hedon Productiehuis. Tijdens de laatste songanalyse van dit seizoen zal Bertolf het wereldberoemde Penny Lane van The Beatles behandelen. “Deze eerste editie van de online cursus songwriting smaakt naar meer. In het begin van 2021 gaan we een aantal nieuwe afleveringen opnemen die we nog in het voorjaar van 2021 beschikbaar gaan stellen. Wat we allemaal gaan doen verklappen we nog niet maar er zitten een aantal mooie nieuwe elementen tussen” aldus Esther Groenenberg van het Zwols Songwritersgilde en Hedon Productiehuis.

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd