Hedon viert tachtigste verjaardag van Bob Dylan met avondvullende livestream

Op maandag 24 mei viert Hedon de tachtigste verjaardag van Bob Dylan met een uitgebreide livestream. Het podium heeft tal van topartiesten waaronder Ernst Jansz van Doe Maar, Bertolf, Clean Pete, André Manuel en vele anderen weten te strikken om hun favoriete nummers van dit icoon te spelen. De livestream start om 20:30, de kaartverkoop is per direct gestart via de website van Hedon.

Het Zwolse podium heeft een mooie streaming en avondvullende ode in de Grote Zaal van Hedon bij elkaar weten te brengen met een keur aan geweldige Nederlandse artiesten die samen en alleen hun favoriete werk van Bob Dylan spelen. Zo kan je genieten van Yorick van Norden, Judy Blank, André Manuel en Rocco Ostermann. Geeft Ernst Jansz van Doe Maar zijn eigen Nederlandse interpretatie op het werk van Bob Dylan en kan je genieten van de stemmen van Bertolf, Clean Pete, en de grote talenten Robin Scherpen en Micah & Julia.

Al deze muzikanten spelen onder leiding van een geweldige begeleidingsband bestaande uit Kees Schaper, Serge Bredewold, Len van der Laak, Kees Leewiszong en Rick Mensink.