AANVANGSTIJD HIGH ON FIRE VERVROEGD!

geplaatst op -

Aanstaande dinsdag staat stoner-metal-formatie High On Fire voor een exclusieve clubshow in Hedon. Zojuist hebben we besloten de aanvangstijd te vervroegen zodat bezoekers de laatste trein terug kunnen halen.

Doordat zowel Lizzard als Jumping Jack als support meekomen met de band zou het optreden van High On Fire dusdanig laat zijn afgelopen dat een deel van de bezoekers niet meer met de trein naar huis zou kunnen. Hierdoor hebben we besloten om de aanvangstijd te vervroegen naar 20:15 uur. De deuren gaan open om 19:30 uur.

Voor meer informatie over deze show en tickets klik je HIER.

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...