Johnny CashBACK

geplaatst op -

Oioioi soms zijn we net mensen en maken ook wij wel eens een foutje (Gelukkig niet te vaak ;-)) Zo kwamen we er zojuist achter dat we de verkeerde ticketprijs hanteren voor de Johnny Cash Memorial show van Def Americans vrijdag 9 september. Dit moet namelijk niet € 21,50 zijn, maar € 16,50.

Het is goed om te zien dat velen desondanks toch al een ticket hebben besteld. Toch gaan we per direct de prijzen terugzetten naar € 16,50. Mensen die reeds een ticket gekocht hebben, niet getreurd we gaan nu hard aan de slag om zo snel mogelijk die € 5,00 per ticket terug te boeken. Dit zal je binnenkort dan ook zien op de rekening waarmee je betaald hebt!

De tickets blijven gewoon geldig er worden dus geen nieuwe tickets toegezonden. Heb je een kaartje bij Plato Zwolle gekocht? Ga dan even terug naar de winkel om daar je kaart om te ruilen en het teveel betaalde bedrag terug te halen.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak! 

 

Had je nog geen kaarten besteld? Dan kan dat vanaf nu dus gewoon voor €16,50. Klik HIER voor alle info.

 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...