Win een Dance partout voor 10 dancefeesten

geplaatst op -

We staan in de startblokken om er weer een fantastisch seizoen van te maken. Terwijl er in het pand hard wordt gewerkt aan een uiteenlopende danceprogramma van 90’s muziek tot Drum ’N Bass, van R&B en Hiphop tot Techno, van House tot pop, trappen we het dance seizoen af op 3 september met het allerleukste feestje: Singlefeestje <3 Hedon!

Jij kunt hier bij zijn, sterker nog, jij kan bij de eerste 10 dancefeesten van het seizoen aanwezig zijn met de Hedon Dance passe partout. Wat moet je doen? Volg ons op Snapchat (hedonzwolle) en stuur ons een snap met jouw beste partyface! Is jouw partyface-game sterk genoeg om ons ervan te overtuigen dat jouw verschijning dit najaar zeker niet mag ontbreken op onze feestjes? Verbluf ons en win een passe-partout voor o.a. Lux, DEEP, Eeuwigheid, Breakbaar, Reggae Yard en meer!


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...