Aanstormende talenten tijdens de Popronde in Zwolle

geplaatst op -

Zaterdag 17 september komt de Popronde weer naar Zwolle. Net als bij de vorige edities komen aanstormende talenten spelen op verschillende locaties in de stad. Deze keer spelen de talenten onder andere in de kleine zaal van Hedon en in de Statenzaal.

 

In de kleine zaal van Hedon komen Rilan en Storsky voorbij. Rilan komt uit Haarlem en is niet te missen door zijn afro kapsel. Hij speelt samen met The Bombardies de sterren van de hemel met zijn rock & soul sound. In 2012 is hij zelfs nog benoemd tot ‘’3Fm Serious Talent’’. Storksky is een Rock duo. Dit duo heeft een volwassen sound en kan zich dan ook vergelijken met QOTSA, MUSE en Death From Above. Storksky stond ook al op Pinkpop en de zwarte Cross.

Statenzaal

De avond begint in deze zaal met Pitou. Dit talent heeft een stem die je meteen inpakt. De nummers vallen op door de klassieke achtergrond en het gebruik van vocale harmonieën, live uitgevoerd door 2 zangeressen. Nana Adjoa, zangeres en multi-instrumentalist komt ook naar Zwolle om te spelen tijdens de Popronde. Ze was al eerder te zien in de Wereld Draait Door met een spannend en dromerig nummer. Torii is begonnen met demo’s op Soundcloud. Inmiddels is een EP uitgebracht.

Afterparty

De afterparty vindt plaats in de Bommel met Cookachoo om 01:00 uur.

Vanaf 20:00 uur kun je terecht bij 17 locaties in Zwolle, zoals De Buurt en Sally O’briens. In totaal spelen deze avond 26 bands. De popronde is voor iedereen gratis te bezoeken.

 

 

 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...