Timetable 40-jarig jubileum Plato bekend

geplaatst op -

Plato Zwolle bestaat alweer 40 jaar. Dit gaan wij groots vieren met jullie op zondag 11 september in Hedon. Plato is sinds de jaren ’80 in Zwolle te vinden. Momenteel is Plato gevestigd in een mooie ruime winkel aan de Klokkensteeg op het Eiland. Je kunt hier terecht voor een ruime collectie aan Vinyl, Cd’s en Dvd’s.

Tijdens deze dag kun je volop genieten van toffe optredens, verassende DJ-sets en een leuke popkwis. Plato is natuurlijk tijdens deze dag ook in Hedon te vinden met een leuke selectie en mooie aanbiedingen. 

 

Feestelijk programma
Het programma deze dag is inmiddels helemaal compleet gemaakt met Freez, die nieuwe nummers komt spelen. Tijdens deze dag kun je verder nog volop genieten van Indian Askin, Tamarin Desert, Meindert Talma, Eerie Wanda, Quiet Hollers en The Cool Quest. Natuurlijk kun je dan bij ons ook terecht voor een lekker hapje en drankje.

 

 

 

Kaarten voor het jubileum zijn te bestellen via onze website of loop bij Plato langs. De kaarten kosten 5 euro. Het volle programma duurt van 15:00 tot 23:00 uur.

 

 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...