The Pineapple Thief verplaatst naar de Grote Zaal

geplaatst op -

The Pineapple Thief is terug met het spiksplinternieuwe album ‘Your Wilderness. Dit is de opvolger van het succesvolle album ‘Magnolia’. Op zondag 22 januari 2017 kom deze band spelen in Hedon. De show is verplaatst van de Kleine Zaal naar de Grote Zaal, omdat de productie groter uitvalt. Dat belooft dus veel goeds!

 

 

The Pineapple Thief ontstaat in1999 uit de overblijfselen van de band Vulgar Unicorn. De centrale man van de band is Bruce Soord, een in Duitsland geboren musicus en componist. Tot in 2002 bleef de band een intrigerende studio-band. Op verzoek van de fans geeft The Pineapple Thief nu live concerten.

Een ‘mustsee’                                     

In 2009 ontvingen we de heren al een keer in het voorprogramma van Riverside en toen viel Pineapple Thief al in de smaak. De poprockers zijn wat ons betreft een ‘mustsee’ voor liefhebbers van Porcupine Bay.

 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...