Uw evenement in Hedon?

Hedon organiseert het hele jaar door evenementen. Als poppodium staan we vooral bekend om ons brede scala aan (pop)concerten en dance-events. Onze kennis en ervaring kunnen wij ook inzetten voor de organisatie van uw evenement in Hedon. Dit kan voor bedrijfsevenementen maar ook voor particuliere initiatieven.

Door de diversiteit van de zalen en ruimtes binnen Hedon is heel veel mogelijk. Zo heeft de grote zaal een capaciteit voor 850 personen de kleine zaal 200, is er een intiem backstagecafé, zijn er vergaderruimtes, een open foyer, etc. Allemaal volledig uitgerust voor elk type event.

Hedon bevindt zich op een A-locatie aan de rand van het centrum en is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerfaciliteiten in de nabije omgeving van het pand.

Over het algemeen zijn er door de week heen vele mogelijkheden om Hedon te huren. Zeer incidenteel zijn er ook mogelijkheden in het weekend. Dus neem voor uw (bedrijfs-) feesten, congressen, presentaties, workshops, concerten, dance events en tal van andere gelegenheden gerust contact met ons op via verhuur@hedon-zwolle.nl, we helpen u graag verder.


Congresregio Zwolle

Congresregio Zwolle adviseert, bemiddelt en helpt u bij het zoeken van een passende locatie voor uw congres, vergadering, beurs of ander zakelijk evenement. Met plezier vraagt Congresregio Zwolle (kosteloos) offertes voor u op, of organiseren een site-visit in de Regio Zwolle. Neem contact op voor kosteloos en professioneel advies in uw zoektocht naar een locatie in de Regio Zwolle via 038-421 5720 of bezoek de website http://www.congresregiozwolle.nl/.

Vraag naar de mogelijkheden

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw evenement in Hedon.