Voortgezet onderwijs

INS & OUTS - VOEL JE ALS EEN POPSTER!

Het project start met een rondleiding door het poppodium, waar je mag staan op het grote podium van Hedon en waar je om de deur mag gluren in de kleedkamers en het backstage café. Vervolgens ga je in een oefenruimte aan het werk met een popmuzikant, bijvoorbeeld een rapper, singer-songwriter of een gitarist. Samen gaan jullie een instrument ontdekken of een vette rap schrijven.

ALLE NIVEAUS EN LEERJAREN / MINIMAAL 15 EN MAXIMAAL 60 LEERLINGEN / 30 MIN. RONDLEIDING EN 120 MIN. WORKSHOP / € 10 PER LEERLINGCONCERT, GROTE AVOND, MUZIEKTHEATER VOORSTELLING OF MUZIEKEXAMEN?

Begin 2014 heeft Hedon haar deuren na een grondige vernieuwbouwing weer geopend. Het pand heeft een dusdanige metamorfose ondergaan waardoor tal van mogelijkheden ontstaan voor het bezoeken van een concert onder schooltijd, een examen-eindfeest, etcetera. Door de diversiteit van de zalen en ruimtes is heel veel mogelijk. De grote zaal heeft een capaciteit voor 850 personen, de kleine zaal 200. Er is een intiem backstagecafé, vergaderruimtes en meer. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring voor de organisatie van uw evenement in Hedon.

ALLE NIVEAUS EN LEERJAREN / GROEPSGROOTTE IN OVERLEG / DUUR IN OVERLEG / € OP AANVRAAGTOTAALBEELD - GEHEEL OP JONGEREN HUN EIGEN KRACHT

Taal, beeld, dans, muziek en eigen kracht komen samen in een indringende hiphopperformance in Poppodium Hedon. Een realistische rauwe inkijk in de belevingswereld van de hedendaagse jongeren. ‘Hoe wordt 2017 jouw jaar’, dat is de vraag die centraal staat in dit project. Jongeren vertellen hun eigen verhaal geïnspireerd door rapteksten die de Zwolse rapper Sticks speciaal voor deze voorstelling schrijft. In vier workshops in een categorie naar keuze werken de jongeren aan een eigen performance. De laatste dag komt alles samen. In poppodium Hedon presenteren ze hun verhaal in een indringende performance aan ouders, docenten, vrienden enzovoort.

ALLE NIVEAUS EN LEERJAREN / GROEPSGROOTTE IN OVERLEG / € OP AANVRAAGENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wilt u zelf de kleine of grote zaal van Hedon volledig tot uw beschikking hebben voor bijvoorbeeld een Musical, Muziek-Theater Voorstelling of Grote Avond? Of wilt u meer informatie over onze projecten voor Primair Onderwijs (PO) of Voortgezet Onderwijs (VO)? Neem dan contact met ons op per mail of per telefoon 038 – 7518431 (Jessie van den Bosch).