Het Zwols Songwriters Gilde brengt muzikanten bij elkaar om ervaring te delen en een bloeiende songwriters-scene te bouwen. Iedereen die zich in Zwolle bezighoudt met songwriting is welkom; Van nieuw talent tot doorgewinterde professional. Het Gilde staat onder leiding van songwriter Esther Groenenberg, die tevens één van de ‘Artists in Residence’ van het Hedon Productiehuis is.

Vanuit het Gilde worden in Zwolle songwritersavonden georganiseerd waarbij een aansprekende hoofdgast optreedt en daarnaast nieuw talent een kans krijgt om zich te presenteren. Hieronder vind je het programma voor de komende periode. Ook zal er regelmatig in informele setting een open podium plaatsvinden waar songwriters elkaar ontmoeten en bijvoorbeeld nieuwe liedjes voor elkaar en publiek kunnen uitproberen.

Songwriters die interesse hebben om zich aan te sluiten bij het Zwols Songwriter Gilde kunnen een mail sturen naar songwriters@hedon-zwolle.nl met daarin een link naar een opname (beeld/geluid) en eventueel een website.


 

Programma  Zwols Songwriters Gilde

Geen evenementen gevonden...

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...