Dit evenement is geweest

Support: JUNE

In razend tempo stormde Go Back To The Zoo amper vijf jaar geleden het Nederlandse muzieklandschap binnen. Beam Me Up, Electric en Hey DJ galmden veelvuldig over de ether van menig radiozender en de heren waren eregast op diverse Bevrijdingsfestivals (waaronder die in Zwolle) en ook Lowlands en Pinkpop waren niet veilig. Shake A Wave, de opvolger van debuutalbum Benny Blisto, vulde het repertoire van de vele hits aan met een meer avontuurlijk geluid.

De tweede single (I Just Wanna) Milkshake van het album ZOO dat net uit is laat het vertrouwde geluid van Go Back To The Zoo horen. Check hier de te gekke video.
June
June won eind 2012 de landelijke bandwedstrijd Red Bull Bedroom Jam en mag het voorprogramma van Go Back To The Zoo gaan verzorgen. In de tussentijd werd de eerste officiële EP Tantrums opgenomen en werd er vanuit een eigen anti-kraak studio gesmeed aan nieuwe tracks. Harmonieuze popnummers vol details, meerstemmige zanglijnen en sterke grooves, dat is waar June voor staat. Dit valt goed te horen in op de single Pon Ki Pon die onlangs werd uitgebracht.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...