Dit evenement is geweest

Vrijdag 16 december geeft TARRAGONA een exclusief akoestisch optreden in de imposante Statenzaal, te Zwolle. Op deze bijzondere avond zal het repertoire bestaan uit een interessante combinatie van eigen werk en inspirerende covers. Een unieke avond die je zeker niet wilt missen! 

Vier oude zielen in jonge lichamen; krachtige vocalen à la Ronnie James Dio en Robert Plant; melodieuze gitaarsolo's met een Spaans tintje en opzwepende ritme's; dat is TARRAGONA in het kort. Bestaande uit de geweldige zanger en songschrijvende gitarist Vidal Wildeboer, de energieke drummer Stef Hoekjen, de solerende en songschrijvende gitarist Lennart van Kampen en de vingervlugge bassist Bastiaan Bijsterbosch. Vier jonge mannelijke talenten die de toon zetten in één van de beste aanstormende hardrock en heavy metalbands van Nederlandse bodem. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...