Dit evenement is geweest

Punk is één groot feest met The Toy Dolls! De band komt zondag 19 februari naar Hedon om hun 36e verjaardag eens lekker goed te vieren. Dus heb je zin een te gekke avond? Kom dan naar Hedon en vier samen met The Toy Dolls het punkrockfeest van het jaar!

De legendarische punkgroep uit Sunderland is opgericht in oktober 1979. Het eerste album ‘DIG THAT GROOVE BABY’ is in 1983 uitgekomen. Met dit album hebben ze zichzelf in de ranglijsten gerockt als beste punk album aller tijden. Op de albums worden covers afgewisseld met politieke nummers die in een satirisch daglicht worden gezet. Op dit moment is het 13e album alweer in de maak.

De punkrockers stonden eerst in verschillende voorprogramma’s, maar hebben inmiddels een grote fanbase opgebouwd. De mannen gaan tijdens deze tour heel Europa op z’n kop zetten met een dikke portie punkrock! 

Hair Today komt speciaal voor de gelegenheid Hanekammen knippen!  

 

support: RunningLate

Snelle melodische punkrock met maatschappij-kritische teksten en hoorbare invloeden van bands zoals Pennywise, Good Riddance, Satanic Surfers, en No Use For A Name. 90’s (skate)punkrock zoals het ooit bedoeld is volgens de heren. Dit alles in combinatie met een gedeelde liefde voor punkrock en speciaalbier, slap geouwehoer en het zo lang mogelijk uitstellen van een bandfoto… Dát is RunningLate uit Zwolle. Met twee EP’s op zak (‘Catching Up’ en ‘Spectators’), is RunningLate inmiddels bezig met het opnemen van nieuwe tracks!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...