Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

VOOR AL WAT IK BEMIN o.a. STIKSTOF

Grote Zaal / Kleine Zaal / Foyer
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

okt.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

ZWOLLE (A)LIVE!

  • Datum
  • LocatieGrote Zaal

Deze voorstelling is geweest

ZWOLLE (A)LIVE!

Zwols initiatief in de schijnwerpers tijdens ‘Zwolle (a)Live!’ op 27 oktober a.s.

Cultureel antropoloog Jitske Kramer trapt de avond af. Ze is bekend van het boek “De Corporate Tribe”, dat het (management)boek van het jaar is geworden. Haar talk “Wow! Wat een verschil!” daagt uit om antwoord te geven op de vraag: hoeveel diversiteit kun jij aan? Het gaat over verschillen en overeenkomsten en over nut en noodzaak van diversiteit. Jitske Kramer legt uit hoe je in de stad effectief tot werkelijk gezamenlijk gedragen beslissingen kunt komen.

Vervolgens worden tijdens de talkshow initiatiefnemers en gasten uit de stad gevraagd hun ervaringen, vraagstukken en successen te delen. Zo doen bijvoorbeeld mensen van SamenZwolle, Wijbedrijf Dieze en Buurtmoestuin Hof van Breecamp hun verhaal.

Hierna is er tijd voor ontmoeting of verdere verdieping. Wie wil kan de Initiatieven Vloer op om meer inspiratie op te doen. Hier worden ervaringen gedeeld en kan men met goede tips van anderen het eigen initiatief verder brengen.

Bezoekers kunnen ook de boeiende wereld van “Deep Democracy” meemaken door een workshop te doen bij René de Haan van Acht Coaching en Rini te Velthuis van Droom van Zwolle. Tijdens deze workshop worden op enerverende wijze Zwolse vraagstukken opgepakt.

De presentatie van Zwolle (a)Live ligt in handen van Martijn van Hese van de Partij voor Cultuur. De muziek wordt verzorgd door Het Mannenkoor en Fakkelteit (initiatief van Travers Welzijn in samenwerking met Hedon). De jongeren van Fakkelteit brengen deze avond voor het eerst hun nieuwe nummer ten gehore en presenteren de bijbehorende videoclip.