Dit evenement is geweest

Alle ingrediënten voor gevarieerde oldschool rock & roll zijn aanwezig in de band The Cure. Ze zijn begonnen in 1976, bijna 40 jaar op de planken, evenveel veranderd van bezetting en stijl als van onderbroek. Één ding is zeker, The Cure heeft zijn prominente status in de Rock & Roll geschiedenis verdiend.

De Belgische groep The obsCURE brengt een tribute aan deze band zonder zich vast te pinnen op een bepaalde periode in de rijke carrière van de band. Zo kunnen snelle, nog in de post-punk gewortelde nummers als Killing an Arab en Boys Don’t Cry worden afgewisseld met grote dansbare hits als The Walk en In Between Days. Kortgezegd, The Cure kan teren op een gevarieerd muzikaal verleden (postpunk, goth, rock, pop) en die wil The obsCURE zo dicht mogelijk benaderen.

The obsCURE bestaat uit zes bandleden voornamelijk uit de streek rond Antwerpen en werd opgericht medio 2014 door fanatieke Cure liefhebbers en brengt met veel ziel tribute op een zeer authentieke manier. Sluit je ogen, luister en je hoort The Cure.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...