Dit evenement is geweest

supported by Appelsap & Topbillin'

Nederlands grootste hiphopplatform 101Barz bestaat tien jaar! Om dat te vieren gaat Rotjoch op pad samen met de allergrootste artiesten die de afgelopen jaren zijn langsgekomen. In samenwerking met Appelsap Fresh Music Festival en Topbillin’ worden er in december vijf steden op zijn kop gezet en 15 december is Hedon de plek waar je wilt zijn! Elke show heeft een andere selectie van de beste artiesten en in Zwolle staat absoluut een classic line-up:

‘Rotjoch op je beeldscherm!’ Nee, Rotjoch op je podium en dat wil je niet missen!

Angelo ‘Rotjoch’ Diop: “Met deze tour vieren we de kers op de taart: 10 jaar Nederlandse hiphopgeschiedenis. Verwacht het onverwachte. Rotjoch is daar, dus ben daar!”

Broederliefde, Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Sevn Alias, Fresku en Mr. Polska. Noem een hiphopartiest en je kunt er vanuit gaan dat ze aan het begin van hun carrière en gedurende hun loopbaan over de vloer kwamen bij 101Barz. In 2006 besloot Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch, het platform te starten en tien jaar later zijn de studiosessies een begrip geworden. Niet alleen binnen de hiphopscene, maar ook ver daarbuiten. 101Barz is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...