Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


De mannen van het voormalige Texas Radio hebben het roer flink omgegooid en gaan nu verder als The Grand East. Eerder stonden ze al in Zwolle tijdens de Popronde, maar nu komen ze naar Hedon en brengen Rock ’n Soul.

Gebroederlijk staan de bandleden van The Grand East naast elkaar op het podium. In het midden (en soms in het publiek) staat een frontman met de bezieling van een swingende predikant die zijn kerk voorgaat. Hij hitst het publiek op en neemt ze mee naar de wereld van The Grand East. Dat is de wereld van oneindige liefde voor muziek, die in dit geval bestaat uit de persoonlijke muzikale voorkeuren van alle vijf de bandleden. Dat maakt de sound van deze band uniek, met invloeden die via The Allman Brothers en The Doors naar Tom Waits en Captain Beefheart lopen. Live doen ze er altijd nog een schepje bovenop, als het kan. Maar ze kunnen ook terug schakelen, als het moet. Soms strak rechtdoor, soms uit de bocht. Soms over de snelweg, soms de toeristische route. Ze kunnen het overal. Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite waard. The Grand East! 

''The Grand East neemt je vanaf albumopener Kiss The Devil tot en met afsluiter Walk Those Pretty Legs mee op een treinreis van hun muzikale droom vol rock ‘n soul. '' - Jan Hogenberg (BluesMagazine)

Podia en kroegen hebben ze inmiddels genoeg gezien. Zo ongeveer elk poppodium heeft kennis gemaakt met de band. Niet alleen hebben ze twee aftershows van Bob Dylan gespeeld in de HMH, ook heeft The Grand East een tweede plek behaald bij de Sena Performers Awards in de Melkweg. Ook grote (inter)nationale festivals waren niet veilig. Op Eurosonic speelden ze vorig jaar een overvolle tent plat en op de Zwarte Cross deden ze dat zelfs al 3 jaar op rij.

 

support: CERTAIN ANIMALS

Certain Animals, een Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBeatles. De ervaring van de bandleden in de hedendaagse muziekscene (o.a. DWDD, 3FM, Paaspop, Lowlands en eigen club- en theatertours) en hun liefde voor het gitaargeweld van weleer, heeft de muzikanten doen besluiten gezamenlijk een nieuw avontuur aan te gaan. In een oude Rotterdamse afwerkplek, waar voorheen enkel de geluiden van vrouwen van lichte zeden klonken, bouwde het drietal een eigen studio. Daar werd in eigen beheer de nagelnieuwe, op muziekcassette uitgebrachte EP 'Wood, Steel & Stone' opgenomen.

Bezetting:
Thijs van Leeuwen: zang en gitaar
Niels-Jan van Dijk: bas en zang
Kees Braam: drums en zang

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...