Dit evenement is geweest

Om hun 40-jarige bestaan te vieren komen de The Stranglers naar Nederland voor twee exclusieve shows. Wij zijn verheugd met het feit dat we ze mogen presenteren in Hedon. De vorige show die de mannen in Zwolle gaven was een akoestische set, maar in het kader van het jubileum beloven ze flink uit te pakken met een “normale” rockshow. 


De Britse rockers worden gezien als de laatste overblijvers uit het punktijdperk. Tijdens de hoogtijdagen van de punk werden albums als Rattus Norvegicus en No More Heroes uitgebracht en dit zorgde voor een internationale doorbraak. Het titelnummer No More Heroes werd een grote hit en plaatste de groep in het rijtje groten der rock. In de daaropvolgende jaren werd er meer en meer geëxperimenteerd met wisselend succes. Pas in 1982 had de band weer een enorme hit met Golden Brown. De afgelopen jaren bleef het stil rond The Stranglers maar sinds 2011 zijn de heren weer aan het touren geslagen en in 2012 kwam het 17e studioalbum Giants uit. Op dit album is te horen dat deze rockers nog lang niet uitgeblust zijn.  

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...