Dit evenement is geweest

support: RITA ZIPORA

Zij een singer/songwriter. Hij een componist en producer. Hun paden kruisen elkaar in de zomer van 2011 bij een Amsterdamse jamsessie. Daar ontstaat het plan om een keer in de studio af te spreken. Wat vooraf een ongewone samenwerking leek, blijkt het recept voor een melancholisch en persoonlijk album. Perquisite:

"Van het een kwam het ander en voor we het wisten hadden we 15 nummers geschreven."

Op 20 september 2013 verscheen het album Lovestruck Puzzles. Daarop komen de werelden van Kris Berry en Perquisite op een schitterende manier samen. Single Let Go werd verkozen tot 3FM Megahit en heeft in de Mega Top 50 gestaan en het album werd genomineerd voor de 3FM Awards in de categorie 'beste album'. Kris Berry:

"Het voelde allemaal heel natuurlijk, al hebben we beide best verschillende achtergronden. Ons geluid is dan ook het best te omschrijven als een samensmelting van die achtergronden; bluesy, soulvolle en melancholische muziek waarin de emotie en de groove bepalend zijn."

Recentelijk werd de prachtige videoclip voor de single Warm uitgebracht. Bekijk hem hieronder. 

Rita Zipora
Rita Zipora combineert Brits-klinkende electropop à la Portishead en Massive Attack met warme soundscapes en haar eigenzinnige, Nederlandse teksten. Met haar eerste single Wasem heeft Rita Zipora meteen succes; het nummer is toegevoegd aan de 3FM playlist. In januari 2014 stond de zangeres op Noorderslag en verscheen haar debuutalbum Als Ik Kijk dat ze samen met producer Attie Bauw opnam.

NRC Handelsblad schrijft:

“Ze knalt ongeveer van het podium af met haar uitgelaten, eigen songs”

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...