Dit evenement is geweest

In de Statenzaal werken we vanaf januari 2017 ‘cashless’ oftewel ‘contantloos’. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld kunnen aannemen.  Dit geldt voor zowel de kaartverkoop aan de deur als het afrekenen van consumpties. Vergeet je pinpas dus niet!

(Nb. Eventuele verkoop van merchandise loopt via de artiesten zelf. Als je van plan bent iets mooist te kopen zorg dan dat je daarvoor wel contant geld meeneemt)

Tiny Legs Tim is één van de belangrijkste namen in de actuele Belgische roots scene. Na zijn succesvolle studio-album ‘Stepping Up’ (2015) gaat Tiny Legs Tim nu back to basics op zijn vierde plaat ‘Melodium Rag’. Melodium Rag’ is een stripped down album waarop Tim, gewapend met een akoestische gitaar uit 1943, op zoek gaat naar de essentie.  Tim laat zich inspireren door akoestische duo's zoals Terry & Brownie Mcghee, Mississippi Fred & Johny Woods, maar hij heeft nu vooral zijn eigen stem gevonden in een verfrissende mix van fingerpicking, Delta blues, shuffles, country, folk en raf time.


Sympathiek, sober, gepassioneerd, dat zijn een paar trefwoorden voor ‘Melodium Rag’. Heerlijk authentiek en doodeerlijk kunnen daar met gemak aan worden toegevoegd. Live trouwens ook een aanrader! - Bluesmagazine


Na drie eerdere albums en shows in het voorprogramma van o.a. Pete Doherty, Richard Thompson, John Mayall, John Primer en Roland Van Campenhout staat Tiny Legs Tim meer dan ooit op eigen benen en mag hij gezien worden als een topper in de Belgische roots scene.  Tiny Legs Tim speelde o.a. clubshows in AB, TivoliVredenburg, Gigant, 4AD en was al te zien op festivals als Blues Peer, Dranouter en Moulin Blues Festival.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...