Dit evenement is geweest

In de Statenzaal werken we vanaf januari 2017 ‘cashless’ oftewel ‘contantloos’. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld kunnen aannemen.  Dit geldt voor zowel de kaartverkoop aan de deur als het afrekenen van consumpties. Vergeet je pinpas dus niet!

(Nb. Eventuele verkoop van merchandise loopt via de artiesten zelf. Als je van plan bent iets mooist te kopen zorg dan dat je daarvoor wel contant geld meeneemt)

Matt Winson

De Nederlands/Letse band Matt Winson maakt eigenzinnige, catchy folkliedjes die doen denken aan de muziek van Patrick Watson, Bon Iver en Fleet Foxes. De meerstemmige zang wordt begeleid door een diverse mix van instrumenten, waaronder banjo, trompet en mandoline. Het viertal debuteerde in 2015 met de EP Glowing Eyes, waarna een internationale tour volgde. Begin 2016 tekende de band een platencontract bij V2 Records (o.a. Mumford & Sons en Blaudzun) en werd het debuutalbum Woodfalls opgenomen in de legendarische Wisseloord Studios in Hilversum. Het album is in februari uitgebracht.

Ruud Fieten

Ruud Fieten is een uitvinder, kunstenaar en muzikant uit Meppel en zoekt met zijn folk-georiënteerde liedjes en loepzuivere stem uit hoeveel ruimte er bestaat tussen Townes van Zandt en Crosby, Stills, Nash & Young. Hij is onder andere te zien geweest in De beste singer-songwriter van Nederland en heeft support shows gedaan voor o.a. Tangarine en Adam Green. Na de succesvolle release van zijn debuut ‘IN ORBIT’ speelde hij in 2016 op Eurosonic. Ruud is nu terug van een lange reis in zuidoost Azië en is klaar om zijn verhalen weer te delen.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...