Dit evenement is geweest

Het is hard gegaan met deze band. Na de relesase van de EP in 2014 en het knallende optreden bij De Wereld Draait Door, kwam The Black Marble Selection in 2015 met verschillende shows in clubs, platenwinkels en festivals. Ze gingen op tour met The Kik en ook speelden ze bij de Popronde in 2015. Het debuutalbum 'Under Her Spell' werd succesvol ontvangen en leverde een tweede optreden op bij De Wereld Draait Door.

Na het vertrek van de zanger in 2016 dook The Black Marble Selection de studio in en nam 11 nieuwe nummers op met een nieuwe dosis energie en creativiteit. De songs met rhythm & blues, garare en beats uit de sixties laten je swingen. De eerste singles van dit sixties album verschijnen komende maanden en in februari 2017 komt het langverwachte album uit.

 

MOOON

lang geleden, in het begin van 2013, is een nieuw hard geluid geboren in een kleine schuur in de achtertuin van een dorp genaamd Aarle- Rixtel. De broers Tom en Gijs de Jong, met hun neef Timo van Lierop vormen de band MOOON. De muziek is te omschrijven als garage / blues met een swirl van surf en psychedelica. Na de succesvolle Ep 'MOOON' komt de band nu met een debuutalbum. 'Mary You Wanna' is het begin van dit album.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...