Dit evenement is geweest

De legendarische band Pain Of Salvation staat bovenaan de lijst van progmetal. De Zweedse band komt binnenkort door Nederland toeren met hun langverwachte album ‘In the Passing Light of Day’. Onder leiding van frontman Daniel Gildenlöw creëert de band een sound vol met krachtige gitaarpartijen, wisselingen tussen kale en heavy passages en zware teksten.

De band is in 1984 opgericht onder de naam ‘Reality’. Ze hadden groot succes in eigen land en daarna volgden de internationale successen met hun nieuwe naam Pain of Salvation. 25 jaar later hebben ze negen conceptalbums uitgebracht, waarbij onderwerpen worden aangesneden, zoals oorlog, seksualiteit en religie.

 

‘’Wat onderscheidt Pain Of Salvation van andere progbands? Daniel Gildenlöw en co graven dieper, leggen een verpletterende eerlijkheid aan de dag, vermijden alle progclichés en zijn uitzonderlijk divers’’- Frans Steensma (OOR)

 


PORT NOIR
Deze band maakt muziek dat niet echt in een hokje te plaatsen is en dat willen ze dan ook niet! Port Noir is momenteel heel erg aan het experimenteren met verschillende soorten muziek. Zelf vindt de band dat ze voornamelijk onder rock vallen. 'Puls' werd uitgebracht en werd zeer goed ontvangen door de veraschillende media. De band werd zelfs nog genomineerd voor 'Breaktrough Of The Year'. Eind 2016 is het nieuwe album 'Any Way The Wind Carries' uitgekomen.

 

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...