Dit evenement is geweest

Crying Boys Cafe is een vierkoppige band uit Rotterdam. De muziek is te omschrijven als een mengelmoes van heden en verleden. Je wordt in de nummers meegenomen van oude gevangenisblues en gospel, via exotische Jaren ’80 naar de indie avant-garde van nu. De band bracht 14 oktober hun debuutalbum ’The Keys not the People’ uit dat zeer goed werd ontvangen.

Eerder speelden de mannen op festivals, zoals Motel Mozaique, SPRING en de Popronde. Afgelopen november was de band nog te gast bij De Wereld Draait Door voor 'de minuut'. Hier werd aangekondigd dat Crying Boys Cafe op Eurosonic Noorderslag staat in januari.

 


'Warm and tasteful upside-down indie pop' ~ Sound Injections

‘De muziek van Crying Boys Cafe is een brandende liefdeskater op een afgelegen tropisch eiland.’~Jasper Willems ( Radio 2)


 

The Daily Indie

Vanuit een grote liefde voor indie hebben Hedon en The Daily Indie besloten een samenwerkingsverbond aan te gaan, om gezamenlijk muziekliefhebbers bloot te stellen aan te tofste indie acts in de vorm van shows, interviews, acties, achtergrondartikelen. The Daily Indie is een platform dat zich naar eigen zeggen niet richt op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan zij vinden dat deze gehoord moeten worden.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...