BLØF

  • Datum
  • LocatieGrote Zaal
  • StatusUitverkocht

Dit event is uitverkocht. Wij raden af om kaarten via andere websites te kopen. Wil je voortaan direct op de hoogte zijn als de kaartverkoop start? Meld je aan voor de Hedon WhatsApp service!

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden. Heb je wel kaarten? Bekijk hieronder de laatste praktische informatie:
 

► De deuren gaan open om 19:30 uur en het concert begint om 20:15 uur. Er is geen voorprogramma en we hebben een uitverkocht huis, dus zorg ervoor dat je op tijd komt zodat je niets mist van de show.
 

► Kom je met de auto? Parkeer je auto niet in de wijk achter Hedon, maar op één van de aangegeven parkeerplaatsen. Parkeergarage Diezerpoort is de goedkoopste optie en ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf Hedon. Kijk van tevoren even HIER zodat je goed voorbereid op weg kan.
 

► De verwachte eindtijd is ongeveer 22:30 uur. Genoemde tijden zijn een indicatie en daarmee onder voorbehoud.
 

► Tot slot willen we nog even benoemen dat we beschikken over muntverkoopautomaten en dat je bij ons kan pinnen. (Garderobe € 1,00 is wel contant betalen, evenals de verkoop van merchandise)
 

Alvast heel veel plezier!

Deze voorstelling is geweest

<p>BL&Oslash;F is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot &eacute;&eacute;n van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij een s...

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

mrt.

aug.

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.