EMILIANA TORRINI & THE COLORIST

Datum za 11 feb 2017
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 19:45
Zaal open 19:00
Prijs € 19,00

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Emiliana Torrini komt met haar prachtige stem en verschijning naar Zwolle! Het is geen reguliere show van Torrini, want ze betreedt het podium samen met the Colorist, een 8-koppig Orkest onder leiding van Aarich Jespers (Zita Swoon) en Kobe Proesmans (Zita Swoon / Gabriel Rios). 

De IJslandse zangeres en songschrijver had met Jungle Drum een dikke megahit te pakken en gaat het succes achterna van grootheden als Björk en Sigur Rós. Op het album The Colorist & Emiliana Torrini, dat begin december verscheen, komt ze met verassende nieuwe versies van o.a. publieksfavorieten Jungle Drum, Sunny Road en Big Jumps. De grote interesse voor vernieuwende geluiden en grooves van Jespers en Proesmans geven de prachtige songs van Torrini een geheel nieuwe impuls. Het belooft een hele bijzondere, maar vooral een betoverende avond te worden; de optredens in België werden al lovend ontvangen! 


"Nooit gedacht dat ons hart zo vaak van "roenketoenk-toeketoenk" kon doen tijdens één concert." ~ De Morgen ****


 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...